Siirry BelleMemory-sivulle klikkaamalla kuvaketta

BelleMemory muistipeli on tarkoitettu muistin aktivointiin. Peli sopii oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja mukavaksi ajanvietteeksi. Peliä on kehitetty yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Pelissä sinulle näytetään sarja kuvioita, joiden järjestys tulee painaa mieleen. Tämän jälkeen sinun tulee toistaa sarja samassa järjestyksessä koskettamalla kuvioita ruudulla.

Pääset lataamaan pelin Anroid
laitteellesi klikkaamalla kuvaa.

BellePasianssi on ilmainen ja perinteinen pasianssipeli, jossa kortit jaetaan heti satunnaisesti riviin seitsemään jonoon. Ensimmäiseen jonoon tulee yksi kortti ja seitsemänteen seitsemän korttia.

Jonoissa kortit täytyy järjestää punainen/musta toisen päälle numerojärjestykseen niin, että pienempi kortti tulee isomman alle. Kortit kerätään pinoon siten, että ässä tulee alimmaiseksi pakkaan ja sen päälle samaa maata numerojärjestyksessä muut kortit.

Loput kortit jäävät pakkaan, jota voi selata niin, että aina tulee näkyviin kolme korttia ja joista voit käyttää päälimmäistä.

Pääset lataamaan pelin Anroid
laitteellesi klikkaamalla kuvaa.

BelleSudoku on hauska ja nokkeluutta kehittävä aivojumppa, jossa peliruudukko koostuu yhdeksästä 3 x 3 alueesta. Niihin jokaiseen tulee numerot 1-9 niin, että sama numero esiintyy vain kerran ruudukossa. Myös jokaiselle vaaka- ja pystyrville tulee numerot 1-9 vain kerran.

Pelin alkaessa osa numeroista on annettu valmiiksi ja pelaajan on lisättävä puuttuvat numerot.